Woningen van boven de 1 miljoen in Zoetermeer? Er staan er vier te koop - indebuurt Zoetermeer

2022-09-23 21:43:45 By : Ms. Cathy wu

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in Zoetermeer? Wellicht zul je niet zo snel zoeken op huizen van boven de miljoen. Maar ze zijn er wel degelijk: voor het duurste 8-kamer appartement moet je zomaar ruim 1,7 miljoen neertellen. indebuurt Zoetermeer zet de kapitale optrekjes voor je op een rij waar er twee van de vier in Noordhove te vinden zijn.

In Villa Benthuizerplas staat aan de Schansbaan 108 een luxe design en 8-kamer penthouse te koop. De makelaar beweert dat het weleens het grootste appartement van Nederland zou kunnen zijn. En dat geloven wij zo.

De woning is ingericht door Jan de Bouvrie, heeft een gezamenlijk, verwarmd binnenzwembad, een wijnkamer (met airconditioning!) en een mega-terras met prachtig uitzicht over de polders en de Benthuizerplas. Naar een apart wellness-complex hoef je niet meer te gaan. Het appartement is namelijk voorzien van een badkamer met een infraroodsauna, een regen- en stoomdouche en een sunshower. In je eigen gym kun je werken aan je conditie en lichaamsvormen. Want je wilt natuurlijk wel bij het design interieur passen.

Aan de rustige Voorweg staat op nummer 230 een riante villa te koop met 3.100 m2 grond en met vrij uitzicht. In de 6 slaapkamers, 3 badkamers, de enorme woonkamer en woonkeuken kun je al je vrienden of de hele familie kwijt. Wellicht een idee om het met elkaar te kopen? Vanaf het terras van 250 m2 kunnen jullie vanuit de 8-persoons jacuzzi genieten van het landelijk uitzicht en toch wel een uniek, historisch stuk van Zoetermeer.

Op 1.510 m2 grond staat deze monumentale villa te koop voor 1.200.000 euro. De ligging tussen het Dorp en het Stadshart is heel gunstig. Boerderij De Vlaming uit 1850 is volledig gerestaureerd en hier zou je zomaar met twee of drie gezinnen kunnen wonen. Met drie keukens en badkamers, meerdere woonlagen, carports en parkeerplekken is er voldoende plek voor jezelf of samen met anderen. De tuin is voorzien van een paardenbak en in één van de badkamers is een jacuzzi. Dat wordt vechten!

En nog een penthouse staat te koop aan de Schansbaan 136 in Noordhove voor maar liefst 1.195.000 euro. Een prikkie want als je ziet wat je daarvoor terugkrijgt. Met een riant uitzicht over de Benthuizerplas vanaf de vijfde etage droom je makkelijk weg. Het appartement bevat veel marmer, twee luxe badkamers met beide een jacuzzi en een stoomcabine. Op de zesde verdieping van Villa Benthuizerplas is overigens een ontspanningsruimte met een verwarmd binnenzwembad, een jetstream, een zonneterras om te loungen en fitnessapparatuur. Wel jammer dat je die ruimte met je buren moet delen.

Ruim veertig jaar woon en werk ik in Zoetermeer en ken ik de stad dus op mijn duimpje. Je kunt mij meestal fietsend vinden in de verschillende wijken, in het Stadshart en in de Dorpsstraat, op weg voor een interview of een boodschapje. Ontdek samen met indebuurt Zoetermeer unieke plekken, nieuws, weetjes en verhalen. We komen elkaar vast eens tegen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Zoetermeer en blijf op de hoogte van alles over en rondom Zoetermeer.

Wonen in deze kindvriendelijke nieuwbouwwijk: kom langs met het hele gezin!

Aangeboden door Museum De Voorde

Aangeboden door François Vatel

Aangeboden door Museum De Voorde

Aangeboden door François Vatel

Bespaartips én meer: je vindt ze hier bij indebuurt Zoetermeer

Blijf op de hoogte van alles uit Zoetermeer

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden