Funda-parel: deze villa in Hillegersberg is glitter and glamour

2022-06-24 21:42:30 By : Mr. Noah Hsiang

Rondspeuren op Funda is een van onze hobby’s. Voor je het weet ben je uren verder. We hebben een Rotterdamse parel voor je gevonden aan de Straatweg in Hillegersberg. Deze villa is namelijk heerlijk flamboyant, van binnen én buiten.

Beige, beige en nog eens beige. Dat is het eerste waar we aan denken bij het zien van deze villa. Pardon, ‘Huize Marca’.

Witte rozen, beige meubels, marmeren kunstwerken, een jacuzzi, sauna en een gigantische tuin aan de Bergse Achterplas. Deze villa is fantastisch. We tellen even snel de kristallen lampen en kroonluchters… Elf stuks!

Of je nu houdt van de flamboyante inrichting of niet, Huize Marca is een Rotterdamse droom. Met maar liefst 301 vierkante meter aan woonruimte en een perceel van maar liefst 1.103 vierkante meter! Er is een oprit voor meerdere Ferrari’s en een inpandige garage. En je sloep parkeer je gewoon in het boothuis aan de plas. We zoeken nog een decadente koper, want het prijskaartje is meer dan twee miljoen. Lee Towers, wat voor jou?

Onze Leen komt terug naar Rotterdam! De iconische zanger heeft zijn dubbele penthouse in Scheveningen te koop gezet, en is…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Rotterdam en blijf op de hoogte van alles over en rondom Rotterdam.

Oh yes! Met deze comfortabele menstruatiecups hoeft je (seks)leven niet op pauze

Aangeboden door Berberis – Surrounded By Delight

VIDEO: op de Korte Hoogstraat vind je nu de ‘Turkse Action’

Blijf op de hoogte van alles uit Rotterdam

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden