Funda: € 3 miljoen voor villa op 'Landgoed Eelink' in Winterswijk op perceel van 3.782 m² - Pure Luxe

2022-08-19 21:33:38 By : Ms. Shelley zhu

In het groene buitengebied aan de rand van Winterswijk is het plan “mediterrane villawijk” Landgoed Eelink in ontwikkeling, waarvan het pand op Laan van Napoleon 15 al enige tijd is gerealiseerd en al langer dan 5 maanden op Funda staat. Zonde, want op het perceel van 3.782 m² is heel wat te beleven.

Eenmaal een weg gevonden langs de dichtbegroeide natuur begint de entree buiten in de binnentuin met vijver. Die overloopt vervolgens in de royale hal met vide, doorkijk op tuin en natuurvijver met vissen wat een vooruitblik is op de “ongekende luxe, privacy en comfort” dat er achter de gevels te vinden is.

De moderne woonkamer wordt opgefleurd dankzij de open haard en grenst aan de loungeruimte, tv- kamer, eetkamer en heeft schuifpuien naar het overdekte terras. Aangrenzend is de fijne keuken met doorloop naar riante bijkeuken en dubbele garage.

Meest opvallend is het uitpuilende gedeelte van de woning dat dienst doet als kantoor met groot dakterras. In totaal meet het huis zo’n 750 m² aan woonoppervlak met 3 riante slaapkamers, diverse balkons, ruime badkamers.

Niet ver van de masterbedroom met walk-in closet is de zeer luxe badkamer met ligbad, dubbele vaste wastafel, douche en wc te vinden. Wanneer je vervolgens alle trappen naar beneden neemt kom je uiteindelijk uit in het souterrain waar een wijnkelder, een bar, een wellnessruimte met sauna en een riant zwembad zijn gerealiseerd.

Verder villa kenmerkt het pand zich volgens de makelaar “door de comfortabele transparante binnen – buiten beleving vanwege de grote overdekte terrassen.”  Om kwaadwilligen op afstand te houden is de locatie voorzien van videobewaking, beregeningssysteem en een robotmaaier moet de onder architectuur aangelegde tuin in topconditie te houden.

Al met al moet je het met € 2.950.000 redden om eigenaar te worden. Zie hieronder nog enkele foto’s van de villa.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media

© Copyright Pure Luxe Media & Events 2022. Alle rechten voorbehouden.