Binnenkijken bij de luxe woonboerderij van Snelle - Pure Luxe

2022-09-16 21:15:10 By : Ms. Ivy Shao

Radio 538 is van start gegaan met een nieuwe serie. In Home of the Hits gaat zanger Kraantje Pappie in zijn Porsche langs bij concullega’s en te zien hoe zij wonen. Het spits wordt afgebeten door Lars Bos, beter bekend als Snelle. Hoewel de meeste artiesten in of rondom de randstad wonen heeft deze “sing en songrapper” overvoor gekozen een woning te kopen in Epse, vlakbij de plaats waar hij opgroeide, het Gelderse plaatsje Gorssel. “Kraantje Pappie gaat langs bij Snelle thuis om te zien waar zijn hits ontstaan.”

Binnen no time kwam de muziekcarrière van de 26-jarige op gang en momenteel heeft hij de show voor het uitkiezen. Omdat hij vaak moet optreden zou het voor hem strategisch zijn om ergens centraal in het land te wonen, maar weerhield hem er niet van om eind 2020 een luxe woonboerderij aan te schaffen.

Volgens Bekende Buren betaalde de artiest er € 1.095.000 voor, 1 ton minder dan de oorspronkelijke vraagprijs. Het woonoppervlak bedraagt 396 vierkante meter en in totaal beschikt de woning over 10 kamers, waaronder vijf slaapkamers en een badkamer verdeeld over twee woonlagen.

Nadat Kraantje Pappie en Snelle muzikale keuzes in inspiratiebronnen doornemen voor de vleugel in de woonkamer, wandelen de twee richting de studio aan huis, die middels een glazen tunnel verbonden zit aan de rest van de woning. “Ik denk wel de natte droom van iedere muzikant”, zegt Snelle over zijn studio/mencave. Verder is nog een sauna-ruimte met hottub en vanuit haast iedere ruimte is een uitzicht over het landelijke landschap.

Zijn bekendheid omschrijft hij als “zowel een vloek als een zege”, wat het extra fijn maakt dat hij zich hier terug kan trekken nadat hij terugkomt van een van de zovele uitverkochte shows, waar hij overigens rijkelijk voor uitbetaald wordt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media

© Copyright Pure Luxe Media & Events 2022. Alle rechten voorbehouden.