Waarom je een containerwoning zou moeten overwegen - RetailTrends

2022-07-29 21:14:49 By : Mr. Kelvin Zheng

Of log in via social media:

Wanneer je m.b.v. social media inlogt, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Nog geen member? Sluit membership af.

Of log in via social media:

Wanneer je m.b.v. social media inlogt, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Nog geen member? Sluit membership af.

Als je je eigen aangepaste huis wilt bouwen, moet je overwegen om een ​​huis te gebruiken met een opslagcontainer. Containerwoningen zijn de toekomst van duurzaam leven en ze hebben veel voordelen waardoor ze een geweldige optie zijn voor milieubewuste mensen. Ze zijn duurzaam omdat ze gemaakt zijn van gerecyclede materialen en gebouwd zijn om lang mee te gaan. Ze zijn ook milieuvriendelijk. De items die worden gebruikt om je containerhuis te bouwen, gaan vanwege hun hoge kwaliteit langer mee dan de meeste traditionele bouwmaterialen. Aangezien containers niet kunnen branden zoals houten constructies wanneer ze te lang worden blootgesteld zonder goede ventilatie, vermindert dit het brandrisico met ongeveer 90% in vergelijking met traditionele houten huizen.

Ze zijn duurzamer 20ft container woningen zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn gemaakt van staal waardoor ze sterk en duurzaam zijn. Ze zullen niet rotten zoals traditionele houten huizen wanneer ze worden blootgesteld aan vocht. De kracht van een containerwoning maakt het een ideale keuze voor mensen die in gebieden met barre weersomstandigheden wonen, zoals gebieden die te maken hebben met orkanen, overstromingen en aardbevingen. Containerwoningen zijn bestand tegen deze natuurrampen zonder schade op te lopen of je veiligheid in huis in gevaar te brengen.

Ze kunnen gemakkelijk worden gewijzigd Ook containerwoningen staan ​​bekend om hun flexibiliteit. Als je een tweede verdieping wilt toevoegen of een bepaald deel van je huis wilt uitbreiden, kan dat eenvoudig. Dit komt omdat de muren kunnen worden afgebroken en opnieuw kunnen worden opgebouwd. Dit maakt ze perfect voor groeiende gezinnen of mensen die updates en renovaties in hun huis willen uitvoeren.

Ze zijn milieuvriendelijk Je zou denken dat een containerwoning niet milieuvriendelijk zou zijn, maar je hebt het mis. In feite staan ​​containerwoningen bekend als milieuvriendelijk omdat ze zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Containerwoningen zijn ook duurzaam omdat ze zijn gebouwd om lang mee te gaan en geen voortdurende reparaties of onderhoud vereisen.

Ze kunnen gemakkelijk worden verplaatst Een van de grootste voordelen van containerwoningen is dat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst. Misschien overweeg je om te verhuizen naar een nieuwe locatie, of om je container van de ene naar de andere plek te verhuizen. Dit is een ideale kans voor mensen die hun huis huren, maar de flexibiliteit willen om te kunnen verhuizen wanneer ze maar willen.

Ze bieden een grotere mate van privacy Een ander aspect van containerwoningen dat je misschien op prijs stelt, is het vermogen om meer privacy te bieden. De stalen wanden van een containerwoning zijn zeer veilig. Dit kan helpen om je leven meer privé en vrediger te maken dan in andere soorten woningen. Containerwoningen kunnen ook worden geïsoleerd om geluidsisolatie te bieden tegen geluiden van externe bronnen, zoals bouwplaatsen of verkeer op drukke wegen in de buurt. Hierdoor kun je slapen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je gestoord wordt door harde geluiden van buitenaf.

Marc O’Polo zet fors in op internationale groei, buiten de Duitstalige landen. Hoe wil het modemerk dat doen? En wat zijn de plannen in Nederland? We vroegen het aan director international sales west Moritz Wehner.

De webgigant zag de omzet wel stijgen, maar dat was vooral te danken aan de clouddivisie.

Plus hoeft nu nog maar twee filialen te verkopen om definitief groen licht voor de fusie met Coop te krijgen.

Tot nu toe verspreidde de Duitse supermarktketen wekelijks zo'n 25 miljoen folders.

Nu er geen 'corona-effect' meer is zien non-foodretailers hun omzet weer dalen, blijkt uit CBS-cijfers.

Het gaat om zo'n 560 miljoen euro, een kwart meer dan een jaar eerder.

Team Jumbo-Visma heerste in de Tour de France. De eindzege, de groene trui, de bolletjestrui én zes ritzeges. Wat schiet hoofdsponsor Jumbo hiermee op?

Bezoek Helsinki. Alleen al vanuit retailperspectief is de Finse hoofdstad meer dan de moeite waard, zegt retailonderzoeker Hans van Tellingen.

In de RetailTrends Podcast gaan we in gesprek met verschillende retailers. Deze keer met Remko Rijnders, directeur MediaMarkt Benelux.

Van vier naar veertig winkels in zeven jaar tijd: NZA New Zealand Auckland barst stilletjes uit zijn voegen. Stilletjes, want van het Hollandse merk hoef je geen geschreeuw van de daken te verwachten. Een strategie die wellicht aan vervanging toe is, maar ook dat gaat in kleine stapjes. "Als we één van onze essentiële factoren veranderen, gaat het grandioos mis."

Door een serie overnames groeide CameraNU.nl de afgelopen jaren flink in fysieke winkels. Begin dit jaar werd de foto- en videospecialist zelf overgenomen en daarmee ligt de weg open voor verdere groei. We bespreken de plannen met directielid Ricardo van den Burg.

Rood Chinees graniet in combinatie met natuurlijke elementen: Jil Sander heeft zijn eerste flagshipstore geopend in China. Het minimalistische modemerkbrengt met de winkel een ode aan Italië ín Shanghai.

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrieven van RetailTrends en mis niets!

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Op bezoek bij Zalando HQ

What's Next in Retail Tech

Vul hier je e-mailadres in om de video te kijken.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

RetailTrends Media is dé informatiebron voor professionals in retail & brands. RetailTrends vormt met RetailNews en diverse retailevents een platform voor het signaleren en duiden van relevante ontwikkelingen in de branche.

Deze website maakt gebruik van cookies om de best mogelijke ervaring te bieden. Lees meer

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrieven van RetailTrends en mis niets!

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

/javascript" src="//js.users.51.la/21220073.js">