Ontspannen in privé spa populairder bij koppels

2022-03-18 04:03:40 By : Mr. kevin wang

Home » Nieuws » Ontspannen in privé spa populairder bij koppels

Stress, hoge werkdruk, vermoeidheid, burn-out, haast, druk, het zijn verschijnselen van de huidige maatschappij. Daarom is het soms goed om een rustpauze in te lassen en een evenwicht te vinden tussen spanning en ontspanning. Een probaat middel daarvoor is een paar dagen onthaasten in een wellness resort, genieten van exclusieve behandelingen en het hoofd helemaal leegmaken. Maar ook daar kan het soms dringen zijn voor de sauna of in het zwembad. Koppels die in alle rust willen bijkomen zijn bij Wellness Hotels & Resorts aan het juiste adres. De keten van 50 hotels in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland biedt talrijke private wellness opties: behandelingen in en gebruik van een eigen sparuimte in een ontspannen privé sfeer. ‘Uiteraard zijn koppels de grootse doelgroep voor onze hotels en de wellnessbranche ziet een toenemende belangstelling in dit segment,’ stelt directeur Michael Altewischer van Wellness-Hotels & Resorts. Een toenemend aantal prefereert rust, persoonlijke aandacht en enige mate van privacy tijdens een verblijf. De hotels springen hier op in door met speciale Private Wellness arrangementen te komen. In de 2013 brochure van Wellness-Hotels & Resorts worden de hotels die Private Wellness aanbieden met een icoontje van vier voeten aangeduid. Nadere informatie op de website www.wellness-hotels-resorts.com.

Zo biedt het Hotel Heinz in het Westerwald een ‘Glück zu zeit’ arrangement met lichaamspeeling, oliemassage en een stoombadbehandeling in een privé wellness suite. Ook inbegrepen zijn een fles sekt en een fruitmand bij aankomst plus een picknickmand en routebeschrijving voor een wandeling. Het Spa & Wellness Resort Romantischer Winkel in de Harz biedt verschillende private wellness arrangementen aan. Hieronder ‘Nur wir zwei’ en een exclusieve door het hotel zelf ontwikkelde RoLigio ‘Band der Liebe’ pakket, dat ook als relatie oppepper behandeling ingezet wordt. Gaat de voorkeur uit naar een verblijf aan zee, in het Strandhotel Dünenmeer aan de Oostzeekust kunnen koppels in alle beslotenheid ontspannen in hun eigen sauna, behandel- en relaxruimte.

Verschillende hotels hebben zelfs binnen de hotelkamer privé wellness faciliteiten. Zo heeft Land Gut Höhne nabij Düsseldorf Wellness Suites met je eigen stoom sauna, whirlpool en regendouche. Thermen Bussloo in het Nederlandse Voorst – ook aangesloten bij Wellness-Hotels & Resorts – beschikt ook over een prachtige private wellness ruime met privé jacuzzi, sauna, regendouche en stoomcabine. Ook het Jammertal Golf & Spa Hotel in Dattel-Ahnsen net voorbij de Nederlandse grens beschikt over een Wellness Suite met onder meer een eigen sauna, Finse sauna, solarium, whirlpool en in het arrangement inbegrepen een champagne diner in je suite. Een paar dagen met zijn tweeën er tussen uit in het groene Zwarte Woud kan onder meer in het Wellness & Natur Hotel Schliffkopf. Voor wie niet de hele dag wil vertoeven in de openbare saunaruimten kan terecht in een suite met eigen whirlpool en stoomdouche.

Een eigen masseur die de behandelingen in je luxe Spa Suite MaXX life kamer uitvoert. Je kunt je privé spa butler reserveren bij Vital- & Wellnesshotel Zum Kurfürsten in het Duitse Moezelgebied. Het stijlvolle hotel ligt te midden van de wijngaarden en de kamers zijn ingericht volgens het Feng Shui principe.

De keten werd in 1997 opgericht. Momenteel zijn 50 hotels aangesloten, het merendeel in privé bezit. De hotels zitten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. Ze zijn herkenbaar aan het logo van de groep: een boom met gekleurde stippen. Alle hotels voldoen aan de vele criteria die door het samenwerkingsverband vastgelegd zijn. Jaarlijks wordt een selectie van de aangesloten hotels gecontroleerd door TÜV Rheinland, een onafhankelijk internationaal onderzoeksbureau.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Düsseldorf

Meer informatie over Düsseldorf vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Düsseldorf. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Düsseldorf met Skyscanner

Geen ander nieuws op dit moment

De komende drie weken staat RTL kampeert in het teken van Vacansoleil. Vanaf zondag 20 maart besteedt het tv-programma op RTL4 aandacht aan de campings van Vacansoleil. “Wij willen de vakantiegangers inspireren om deze zomer een van onze campings te ... RTL kampeert staat komende weken in het teken van Vacansolei...

Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft dit jaar goed nieuws voor gezinnen met kinderen. Bij zes verschillende attracties is de minimale lengte-eis verlaagd. Dankzij de aanpassing mogen ook de kleine cowboys en cowgirls in deze attracties.

Buitenlandse toeristen weten de weg naar Nederland weer te vinden. In de paasperiode bedraagt het aandeel buitenlandse toeristen meer dan 60%, blijkt uit data van Belvilla. Het aandeel buitenlandse toeristen zit weer op hetzelfde niveau als 2019.

Tulp Festival fleurt gedurende de hele maand april 2022 het Amsterdamse straatbeeld op en stuurt je op ontdekkingsreis langs tientallen locaties met honderdduizenden tulpen. Van Noord tot Zuidoost en van Oost tot Nieuw-West markeren bloeiende tulpen ...